Curiositats del Barri Gòtic

REF 00081
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Amb aquest itinerari us proposem tornar al Barri Gòtic de sempre però per veure'l com mai. Pararem atenció a tots aquells detalls que ens passen desapercebuts, com les marques que van fer els masons a la Catedral, la calavera sota el pont del carrer del Bisbe, un escut de la inquisició o inscripcions i missatges de diferents èpoques a les pedres del barri. Una ruta entretinguda i fàcil per tothom que us portarà a conèixer totes les curiositats del Barri Gòtic i llegir el centre de la ciutat d'una altre manera.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la Plaça Nova, davant l'aqüeducte. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix mòbil). Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els menors de 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida). Menors de 10 anys gratis. AVISEU-NOS SI US PLAU SI HAN D'ASSISTIR NENS.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde

© 2016 per Explica'm Barcelona

  • Facebook - Black Circle