Curiositats i secrets de La Rambla

REF 00046
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Antigament, la Rambla no era altra cosa que l'antic curs de la riera dita "de Collserola", també coneguda com la de Sant Gervasi, o bé la riera d'en Malla. Al seu pas pel mig de Barcelona es transformava en claveguera. Avui, la Rambla és el carrer més transitat de Barcelona, però pocs coneixen com es va produir la seva transformació, quan aquella claveguera es va transformar en passeig o el significat dels seus 5 trams, des de Canaletes fins la Rambla de Santa Mònica. Vols descobrir-ho amb nosaltres tots els seus secrets i curiositats?

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la Font de Canaletes. Final al monument de Colom. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Intenteu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els nens per sota 10 anys no paguen. Fins als 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida)

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde

© 2016 per Explica'm Barcelona

  • Facebook - Black Circle