El Poble Sec: Paral.lel, història del barri i Guerra Civil.

REF 00084
€14.00
Disponible
1
Información del producto

El Poble Sec, el barri que va néixer a les faldes de Montjuïc a partir de 1869. Parlarem del Paral·lel, amb els seus cabarets i music halls de l'època. De la "Canadenca", la fàbrica que amb la seva famosa vaga el 1919 va fer possible la jornada laboral de 8h. De l'arribada de la Guerra Civil a la ciutat i, com va afectar el conflicte a aquesta zona, la gana durant la guerra i la postguerra i la construcció de refugis. Explicarem altres històries relacionades amb la seva biblioteca i la seva església i coneixeràs molts edificis modernistes que es troben als seus carrers... i es que no només hi ha modernisme a l'Eixample!

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda davant el Molino. Final de la ruta Blai/Paral.lel. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Intenteu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida, però no es mantindrà el preu oferta. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Menors de 16 anys paguen la meitat (que caldrà abonar el dia de la sortida). Nens per sota de 10 anys gratis.

Guardar este producto para más tarde

© 2016 per Explica'm Barcelona

  • Facebook - Black Circle