El monestir de Pedralbes (+3,5 eur entrada a pagar a la trobada)

00097
€14.00
Disponible
1
Información del producto

El monestir de Pedralbes forma part d'una nova manera d'entendre la política i l'art implantada per Jaume II i que es seguirà desenvolupant amb Pere el Cerimoniós. En aquesta visita, coneixerem aquesta nova visió propagandística de l'art, amb les seves noves maneres de construir, així com el paper fonamental de les dames de la noblesa com a mitjà polític més dins de la Corona d'Aragó.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la porta principal del monestir. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Menors de 16 anys paguen la meitat (a abonar el dia de la sortida). Caldrà abonar igualment a part els 3.5 eur del preu de l'entrada.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida, però no es mantindrà el preu oferta. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Ens reservem el dret de suspendre o aplaçar la sortida per condicions climatològiques adverses o per no arrivar a un mínim de persones per poder fer la sortida. En tots dos casos us avisarem per email o telèfon.
Guardar este producto para más tarde