Gràcia oculta i misteriosa

REF 00075
€14.00
Disponible
1
Información del producto

La Gràcia oculta i misteriosa ens ofereix una visió diferent de la nostra estimada vila de Gràcia. Mort, esperits, miracles o fantasmes. Des de Josepets fins la Diagonal, espais pels quals hauràs passat sovint i que amaguen històries interessants i de vegades esfereïdores. Des de Sant Josep Oriol i els cadàvers de la Ronda del Mig, passant pels espiritistes d’Amàlia Domingo Soler i el “poltergeist” del carrer Francisco Giner o la casa del “dimoni”. Un recorregut que farà que mai més mireu Gràcia de la mateixa manera.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la Plaça Lesseps al costat de l'ascensor del metro. Final de la ruta als Jardinets de Gràcia. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Nens per sota de 10 anys gratis.Menors de 16 anys paguen la meitat (a abonar el dia de la sortida).

Ens reservem el dret de suspendre o aplaçar la sortida per condicions climatològiques adverses o per no arrivar a un mínim de persones per poder fer la sortida. En tots dos casos us avisarem per email o telèfon.

Guardar este producto para más tarde