top of page

La Barcelona més fosca

00044
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Sabeu on s'enterraven les restes dels enforcats a la Barcelona medieval? O quin tipus de decoració tenia el cementiri de l'hospital? Us proposem una ruta per conèixer la part més fosca de la ciutat; vells cementiris, assassinats, execucions, fantasmes i altres histories esgarrifoses, totes amagades als carrers del Raval. No ens oblidarem de la història d'Enriqueta Martí, l'anomenada "Vampira del Raval" o "Vampira de Barcelona", la protagonista d'una de les gran llegendes negres de la nostra ciutat.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a l'Avinguda Drassanes cantonada carrer Nou de la Rambla. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Nens menors de 16 anys paguen la meitat. Caldrà abonar-ho al començament de la sortida. Nens menors de 10 anys gratis.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Ens reservem el dret de suspendre o aplaçar la sortida per condicions climatològiques adverses o per no arrivar a un mínim de persones per poder fer la sortida. En tots dos casos us avisarem per email o telèfon.


Guardar este producto para más tarde
bottom of page