La Via Laietana i el barri perdut

REF 00074
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Tot i que havia estat dissenyada per Ildefons Cerdà, la Via Laietana no es va començar a obrir fins cinquanta anys més tard, el 1908. Per la seva construcció, uns 2.000 habitatges van ser enderrocats i 80 carrers van ser esborrats per sempre del mapa de Barcelona. Repassarem al llarg del recorregut quines personalitats del moment hi van estar involucrades i amb quins objectius, com es van finançar les obres, quin va ser el primer edifici aixecat i quins arquitectes hi van participar. Parlarem també de què té a veure el barri Gòtic amb aquesta reforma i perquè es parla de "fals" barri Gòtic, tot comparant imatges de com era el Gòtic abans i després de la Via Laietana. Una sortida que segur et sorprendrà.

PUNT DE TROBADA:

a l'hora convinguda a la plaça d'Antònio López (on hi havia el monument). Final a la Plaça Urquinaona. Durada aprox.

2.15h. Caldrà portar justificant de pagament. Intenteu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els nens per sota 10 anys no paguen. Fins als 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida)

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde