Les drassanes i la façana marítima de Barcelona

REF 00077
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Et proposem un recorregut per l’antiga muralla de mar, tot recordant l’espai que ocupaven antics baluards i convents, com el de Framenors o el Convent de la Mercè (actual seu de la Capitania General). Parlarem de les antigues Drassanes i continuarem pel passeig de Colom i la plaça del Duc de Medinaceli, envoltada d'un bon conjunt de cases senyorials i dissenyada a mitjans del segle XIX seguint les pautes que més tard s'aplicarien a la plaça Reial. Recordarem els antics magatzems del port i l’origen de les famoses “golondrines”.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda al portal de Santa Madrona (Av Paral.lel, 12). Final de la ruta a la Plaça d'Antònio López. Durada aprox. 2.30h. Caldrà portar justificant de pagament. Intenteu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Nens per sota de 16 anys gratuït.


Guardar este producto para más tarde

© 2016 per Explica'm Barcelona

  • Facebook - Black Circle