Sant Gervasi modernista (amb visita al monestir de Valldonzella)

REF 00088
€14.00
Disponible
1
Información del producto

L’itinerari que us proposem suposa tornar a finals dels segle XIX, a la Barcelona on la rica burgesia i el modernisme català conquerien el centre de la ciutat i també l’Avinguda Tibidabo i els seus voltants.

Dins els Jardíns de la Tamarita parlarem de la historia de l’avinguda, del Tramvia Blau i la construcció del Tibidabo, explicarem la historia d’algunes de les mansions enjardinades més maques de la zona i els seus protagonistes, com la Casa Roviralta (Asador de Aranda) o la casa on va viure Enric Granados o el doctor Andreu (famós per les seves pastilles). Arquitectes com Puig i Cadafalch, Sagnier o Rubió i Bellver hi van participar. Parlarem també del passat de l’edifici de l’actual CosmoCaixa com a orfenat i finalment visitarem el meravellós monestir modernista de Valldonzella, l’únic de la ciutat en aquest estil arquitectònic (opcional i amb suplement de 5eur).

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda davant els Jardíns de la Tamarita (Passeig de Sant Gervasi, 47). Final de la ruta al Monestir de Valldonzella. Durada aprox. 2.45h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Menors de 16 anys paguen la meitat (que caldrà abonar el dia de la sortida). Nens per sota de 10 anys gratis. Aviseu si us plau igualment de la seva participació.

Guardar este producto para más tarde