Santa Maria del Mar i el seu entorn

REF 00015
€14.00
Producto agotado
1
Información del producto

En aquesta passejada d'aprox 2.15h tindràs l’oportunitat de conèixer en detall la basílica de Santa Maria del Mar, pujant als seus terrats i visitant la cripta, així com una part del seu entorn, com el Pla de Palau, carrer Anisadeta, Fossar de les Moreres o el Passeig del Born.
*caldrà abonar 8eur en efectiu el dia de la sortida com a donatiu a la basílica per la visita i pujada als terrats (no opcional).

Els nens per sota 16 anys paguen la meitat. Podeu pagar l'import dels nens el dia de la sortida en efectiu (cal avisar igualment de la seva assistència, per email o whatsapp). IMPORTANT: per motius de seguretat no es permet la pujada als terrats dels menors de 6 anys.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda davant la porta principal de Santa Maria del Mar. Durada aprox. 2:15h. Caldrà portar justificant de pagament (podeu fer fotografia al mòbil). Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima de 15 dies. De no presentar-se el dia de la reserva l’import total es perdrà.


Guardar este producto para más tarde