Sants industrial

00054
€14.00
Producto agotado
1
Información del producto

L’antic municipi de Santa Maria de Sants va passar de ser un petit poble agrícola a esdevenir més tard un dels principals centres industrials de Barcelona. L’establiment de fàbriques al s. XIX com el Vapor Vell de la familia Güell (actual biblioteca i escola), l’Espanya Industrial o Can Batlló, així com tot un altre conjunt de fàbriques d’altres sectors, químiques, porcellanes o rajoleries, van fer possible aquesta transformació, a la vegada que propicià que en poc temps s’installessin al seu entorn grans nuclis obrers que transformarien definitivament Sants. Comentarem les condicions laborals de tots aquells obrers, arribats la majoria de fora de Catalunya, així com algunes de les principals revoltes obreres de l’època. Completarem l'itinerari explicant alguns dels edificis més macos de la zona, com la Seu del Districte o l'antiga estació de trens de Magòria.

PUNT DE TROBADA:

a l'hora convinguda a la plaça Bonet i Muixí, davant l'església. Final de la ruta a Can Batlló (a tocar de Gran Via / Plaça Cerdà). Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Nens per sota 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida). Nens per sota de 10 anys gratis. Caldrà avisar-nos igualment de la seva participació (per telèfon o email).

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde