Segles d'esclavitud: entre esclaus i negrers

SKU 00057
€14.00
In stock
1
Product Details

Amb aquesta ruta descobrirem la vida dels indians i els traficants de persones. Fins quan va durar l'esclavitud? Quan comença? Una història tràgica però ben certa, que recorre el centre de la ciutat i fa palesa la realitat d'un sistema esclavista que si bé comença amb els primers romans, durarà segles fins a tenir clars protagonistes: els negrers, els indians, els mateixos que participen del creixement econòmic català, del Modernisme i de la creació de noves tendències. Una cara poc coneguda de la nostra història i la nostra societat.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la plaça Ramon Berenguer. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida, però no es mantindrà el preu oferta. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Save this product for later