El Clotum melis: ruta pel barri del Clot i Camp de l’Arpa

REF 00091
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Molt ric gràcies a les hortes i els molins al voltant del Rec Comtal, el Clot proveïa de queviures la ciutat de Barcelona i, entre altres productes, mel de gran qualitat. Amb aquesta ruta descobrirem alguns dels seus racons més emblemàtics: la Farinera, les casetes del carrer del Clot, la Casa de la Vila, el carrer Sant Sever, la Cooperativa L’Antiga o Can Robacols, per exemple.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda davant la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). Final de la ruta al carrer Rogent. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix mòbil). Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els menors de 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida). Menors de 10 anys gratis. En tots dos casos caldrà informar-nos de l'assistència de menors per comptabilitzar-los al grup.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde