El cementiri de Montjuïc

REF 00080
€14.00
Disponible
1
Información del producto

El cementiri de Montjuïc és un autèntic museu a l'aire lliure, on la història de la ciutat, els seus valors culturals i les arts hi són representats. Els millors artistes i menestrals que van construir la Barcelona moderna també hi van treballar en aquest espai. Conèixer la mort i les seves manifestacions culturals i socials és una manera de conèixer també la vida d'una societat. Per aquest motiu us proposem que ens acompanyeu en aquest recorregut pel cementiri, on veurem el lloc on reposen personatges illustres tals com: Ildefons Cerdà o Francesc Cambó, entre d'altres, a més de les sepultures de les famílies més adinerades de principis del s. XIX com els Batlló o Amatller. Per acabar, visitarem el Fossar de la Pedrera, un espai memorial dedicat a les víctimes de la repressió i dels bombardejos franquistes.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la porta del Museu de Carrosses Fúnebres (parada bus n. 21 - Cementiri de Montjuïc). Durada aprox. 2.30h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix mòbil). Intenteu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els menors de 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida). Menors de 10 anys gratis.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde

© 2016 per Explica'm Barcelona

  • Facebook - Black Circle