top of page

La Vila de Gràcia (amb visita al refugi de la Plaça del Diamant)

00060
€18.00
Producto agotado
1
Información del producto

Gracia és un barri ple d’història i contrastos, que recorrerem amb aquesta sortida d’aprox. 3h de durada. Coneixeràs els seus origens com a vila independent, el seu passat industrial i revolucionari, els edificis burgesos més interessants, la primera casa modernista que va fer Gaudí a la ciutat, alguna de les seves moltes places i finalitzarem el recorregut amb la visita a un dels refugis antiaeris millor conservats de Barcelona, el de la Plaça del Diamant.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda al costat de l'ascensor de la plaça Lesseps. Final de la ruta al refugi de la plaça del Diamant Durada aprox. 3h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida, però no es mantindrà el preu oferta. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde
bottom of page