La Barcelona bohèmia i les tavernes modernistes

REF 00062
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Amb l’itinerari ‘La Barcelona Bohèmia’ passejarem per alguns dels bars modernistes de Barcelona per escoltar històries de diversió, bohèmia, i fins i tot perversió, que encara avui poden llegir-se en les seves parets. El Modernisme volia crear espais únics en els quals totes les arts s’integressin en una arquitectura espectacular. Descobrirem aquests locals, molts d’ells fora dels circuits turístics habituals i que encara avui estan en ús, per mostrar-nos l’atmosfera i l’esplendor de la bohèmia modernista. Compartirem emocions, secrets i adrenalina amb els artistes que es donen cita en aquests locals des de fa més d’un segle. Amb una copa d’absenta (opcional i no inclosa al preu) entendrem, també, la complexa societat que va generar un dels moments més intensos de la història de Barcelona

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la Rambla cantonada carrer Tallers. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

LA MASCARETA SERÀ OBLIGATORIA.

Nens per sota de 16 anys paguen la meitat. Caldrà abonar-ho al començament de la sortida. Informar de l'assistència igualment per avançat.

Nens per sota de 10 anys gratis.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde