La Barcelona bohèmia (i les tavernes modernistes)

00062
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Passejarem per alguns racons del Raval i el Casc Antic, molts d'ells fora dels circuits turístics habituals. Redescobrirem l'atmosfera i l'esplendor de la Barcelona bohèmia de principis del s. XX. Us ensenyarem quines tavernes modernistes han sobreviscut al pas de tots aquest anys i tindreu l'oportunitat d'acabar l'itinerari fent una copa en algun d'aquests espais (les visites durant la ruta no estan previstes).

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda davant la porta principal del MACBA (Plaça dels Àngels, 1). Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Nens per sota de 16 anys paguen la meitat. Caldrà abonar-ho al començament de la sortida. Informar de l'assistència igualment per avançat.

Nens per sota de 10 anys gratis.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde