top of page

L'antic Sarrià

00086
€14.00
Producto agotado
1
Información del producto

Sarrià va ser un dels antics pobles situats al pla de Barcelona i va ser l'últim municipi en annexionar-se a la gran ciutat ara fa quasibé un segle. Documentat ja a finals del segle X, va esdevenir un poble de caràcter rural i menestral situat a l'entorn de la seva església consagrada a Sant Vicenç, fins que a la segona meitat del segle XIX va passar a ser lloc de refugi i de residència benestant de la burgesia Barcelonina.

Actualment es conserva en gran part el seu nucli antic, amb carrers estrets i places petites que li dóna l'especte de l'antic poble que va ser. Serà aquí on realitzarem el nostre recorregut, pel vell Sarrià, tot descobrint aquest conjunt on hi destaca la Casa de la Vila, l'Església de Sant Vicenç i algunes de les cases benestants més antigues del barri.
Una dita popular diu: "Sarrià: vents, torrents, torres i convents" i Sarrià és això i molt més. Ho descobrirem plegats!

PUNT DE TROBADA: Al mercat de Sarrià al carrer Pere Tarrés. Final al carrer Manuel Girona. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix mòbil). Mireu de ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els menors de 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida). Menors de 10 anys gratis. Aviseu si us plau si han d'asistir nens per formalitzar també la seva reserva.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde
bottom of page