top of page

Maçoneria a Barcelona

00010
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Has sentit a parlar de la maçoneria però desconeixes el tema? Aquesta és doncs la teva ruta. Mitjançant un recorregut pel centre de Barcelona t’explicarem què és exactament, quins eren els maçons més coneguts, tant a la nostra ciutat com internacionalment, els orígens, actualitat de la maçoneria, què son les lògies, i veurem, al llarg del recorregut, alguns símbols que s’han conservat a Barcelona. Segur que els has vist o has passat moltes vegades per davant i no t'hi has fixat. A partir d’aquesta ruta els coneixeràs.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda davant el restaurant 7 Portes. Final del recorregut davant la Biblioteca Arús. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix fotografia al mòbil). Mireu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Ens reservem el dret de suspendre o aplaçar la sortida per condicions climatològiques adverses o per no arrivar a un mínim de persones perpoder fer la sortida. En tots dos casos us avisarem per email o telèfon.
Guardar este producto para más tarde
bottom of page