Maçoneria a Barcelona (suplement visita opcional a un temple maçó + 5eur)

REF 00010
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Has sentit a parlar de la maçoneria però desconeixes el tema? Aquesta és doncs la teva ruta. Mitjançant un recorregut pel centre de Barcelona t’explicarem què és exactament, quins eren els maçons més coneguts, tant a la nostra ciutat com internacionalment, els orígens, actualitat de la maçoneria, què son les lògies, i veurem, al llarg del recorregut, alguns símbols que s’han conservat a Barcelona. Segur que els has vist o has passat moltes vegades per davant i no t'hi has fixat. A partir d’aquesta ruta els coneixeràs.

La visita al temple caldrà abonar-la en efectiu el dia de la sortida. No és visita obligada. La durada adicional serà de +1h aprox.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la porta del restaurant 7 Portes. El final del recorregut es concretarà uns dies abans de la sortida, en funció el temple maçó que poguem visitar. Durada aprox. total 3.15h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix fotografia al mòbil). Mireu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.
Guardar este producto para más tarde