Barcelona jueva

00048
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Ressegueix la petjada dels jueus sobre la ciutat de Barcelona des de l'edat mitjana fins a l'actualitat. Què en queda, de l'antic call, que allotjà una de les comunitats més importants de l'Europa del Sud? Què se'n va fer, dels jueus barcelonins, després de l'expulsió i quan es va recuperar el culte jueu a la ciutat? Com els hi va afectar la Inquisició? Aquestes i altres respostes són les que trobaràs amb el nostre itinerari.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la plaça Sant Jaume cantonada carrer Ciutat. Final de la ruta als voltants de la Generalitat. Durada aprox. 2h. Caldrà portar justificant de pagament (serveix mòbil). Mireu de ser puntuals si us plau, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Els menors de 16 anys paguen la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida). Menors de 10 anys gratis. En tots dos casos caldrà informar-nos de l'assistència de menors per comptabilitzar-los al grup.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Ens reservem el dret de suspendre o aplaçar la sortida per condicions climatològiques adverses o per no arrivar a un mínim de persones per poder fer la sortida. En tots dos casos us avisarem per email o telèfon.

Guardar este producto para más tarde