Ciutadella: des de 1714 fins l'actualitat. Inclou visita guiada al Parlament de Catalunya

REF 00039
€17.00
Disponible
1
Información del producto

A través d’un itinerari pel Parc de la Ciutadella us explicarem què va suposar per aquesta zona la derrota al setge de 1714. Com, quan i per què es va construir la fortalesa militar i en quin moment es va enderrocar. Explicarem els 3 edificis que van quedar dempeus d’aquella fortalesa i comentarem també com va transformar la Expo de 1888 i el posterior parc aquest terreny guanyat el 1868 per la ciutat. INCLOU VISITA GUIADA AL PARLAMENT DE CATALUNYA (només és possible realitzar-la en dies laborables).

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la porta principal del Born Centre Cultural. Final de la ruta al Parlament. Durada aprox. 3h. Caldrà portar justificant de pagament. Intenteu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde