Institucions a la ciutat: visites guiades a l'Ajuntament de Barcelona i al Palau de la Generalitat

00040
€14.00
Producto agotado
1
Información del producto

Des del Consell de Cent i les Corts fins les Institucions actuals. Farem un repàs de les Institucions que des de la seva creació han governat Catalunya i la nostra ciutat i que ens portarà a conèixer, amb visita guiada, l’interior de l’Ajuntament i el Palau de la Generalitat, a més de l'evolució de la plaça Sant Jaume. Una sortida amb una història i arquitectura molt interessant i fàcil per tothom.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la Plaça Sant Jaume cantonada carrer del Call. Durada aprox. 2.30h. Caldrà portar justificant de pagament. Mireu de ser puntuals si us plau, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

IMPORTANT: Caldrà que ens notifiqueu el vostre DNI una vegada feta la reserva per poder entrar a la Generalitat.

Els nens per sota de 10 anys no paguen. FIns a 16 anys es paga la meitat (caldrà abonar-ho el dia de la sortida, però ens heu de notificar per avançat la seva participació).

Per anul.lacions o canvis de reserves caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde