La Barcelona romana (inclou visita a dos museus de la ciutat)

REF 00059
€14.00
Disponible
1
Información del producto

Amb aquesta passejada per alguns escenaris de la ciutat, us explicarem com va néixer la colònia romana de Barcino i l'evolució de la muralla amb el pas dels segles, com vivien els romans a la nostra ciutat i com estaven organitzats, com era Barcelona llavors i en quin moment i perquè l’Imperi Romà va caure, abandonant també Barcino. Veurem per on passava un tram d'aqüeducte (que no és el que hi ha a la plaça de la Catedral), una necròpolis romana, les termes que s'ubicaven a tocar de mar, restes d'un temple romà i visitarem un parell de museus de la ciutat sobre el tema (les visites podran variar en funció del dia de la setmana que es faci la sortida). Un viatge al passat on podreu observar vestigis amb 2.000 anys d'antiguitat.

PUNT DE TROBADA: a l'hora convinguda a la plaça Ramon Berenguer. Final de la ruta a la plaça de la Vila de Madrid. Durada aprox. 2.30h. Caldrà portar justificant de pagament. Intenteu ser puntuals, no podem assegurar que a l'hora de la sortida es puguin atendre trucades o missatges.

Per anul.lacions caldrà avisar amb una antel.lació mínima d'1 setmana. En aquest cas l'import abonat es podrà fer servir per alguna altre sortida, però no es mantindrà el preu oferta. De no presentar-se el dia de la reserva l’import es perdrà.

Guardar este producto para más tarde

© 2016 per Explica'm Barcelona

  • Facebook - Black Circle